Logo
Language:

Арбитражен съд

БФС и Софийският университет организират двудневен семинар по Спортно право

01 Май 2024 10:32
 

БФС и Софийският университет организират двудневен семинар по Спортно право

Българският футболен съюз в партньорство с Департамента по спорт към Софийския университет и Стопанския факултет организират двудневен семинар по Спортно право. Курсът, който ще бъде изцяло безплатен и ще се проведе на английски език, ще се състои на 7-8 май в Блок 3, Зала 420 на сградата на Стопанския факултет на бул. Цариградско шосе 125. Участниците ще трябва да се регистрират в 8:30 ч. на 7 май, а в 9:00 ч. започват дискусиите. Всички записали се ще получат сертификати за участие в семинара.

Специални гост-лектори на събитието ще бъдат проф. Петра Перица, арбитър в Международния арбитражен съд в Лозана, и адв. Давор Лазич, президент на Антидопинговия апелативен съвет към Хърватския олимпийски комитет. Семинарът ще обхване редица теми от света на Спортното право, като ще разгледа реални случаи от практиката на Арбитражния съд в Лозана, казуси, свързани със Световната антидопингова асоциация WADA, както и правния аспект на футболните трансфери. 

В края на всеки от двата семинарни дни аудиторията ще има възможност да зададе своите въпроси към лекторите.

Последни решения

Промяна в програмата на "А" националния отбор

21 Март 2017 17:17
"А" националният отбор на България ще направи официалната си тренировка преди световната квалификация с Холандия в петък, 24 март, от 18:00 в "Национална футболна база "Бояна", вместо на Националния стадион "Васил Левски". Заниманието ще бъде открито за...